Therapie

Psychodynamische therapie staat voor verdiepende en oplossingsgerichte therapie. Jouw gedachten, gevoelens en gedrag staan centraal. Wie ben je? Waar sta je? Wat heb je nodig. 

Tijdens gesprekken kijken wij waarom je gevoelens ervaart van angst, verdriet, boosheid, vermoeidheid of neerslachtigheid. Waarom val je terug in oude patronen en welke vervelende overtuigingen belemmeren je om je doel te bereiken of om echt te kunnen genieten. Psychodynamische therapie is de meest effectieve manier van therapie omdat het probleem bij de kern wordt aangepakt.

Op naar bewust zijn

Roots beschikt over een koffer vol technieken om jou te begeleiden. Tijdens de therapie worden jouw gevoelens en gedachten in beweging gezet met als doel onbewuste processen zichtbaar te maken. Je leert oude patronen los te laten. 

Psychodynamische therapie is vaak een combinatie van verschillende technieken. We kijken ook systemisch. Je krijgt zicht op wat van jou is en wat je meedraagt vanuit je familiesysteem. Je leert problemen en belemmeringen te verwerken of er mee om te gaan. Roots helpt jou de kracht in jezelf te vinden en gevoelens te mogen voelen. Terug naar je eigen roots. Jouw unieke en krachtige zelf.

Kortdurende therapie; 6-8 sessies

Technieken

Lees hier meer over de verschillende therapievormen die gebruikt kunnen worden.

Harichsterdijk 54 - 8571 RM Harich 

Tel: 0613717537 - Mail: info@roots-psychodynamischetherapie.nl

2019 - door Davey Moons, Start je Praktijk​